Leto 2015 v Štúrove - ubytovanie - Penzión EVERLAST Camping Vodník - splav rieky Hron

sob07272024

Aktualizovanéštv, 02. nov 2023 14:34

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Bratislive.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, rodinné a firemné akcie, podujatia... Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...
Back Úvod PR články Žiarivá krása jesene v šperkoch

Žiarivá krása jesene v šperkoch

Tak už je tu krásna pani jeseň a zakrátko ju vystrieda stará pani zima. Aj vy ste si už určite všimli, ako teplé rána vystriedala ranná hmla, mrholenie a chlad lezúci pod kožu. Potom sa chladné rána zrazu zmenia na teplé popoludnie s žiarivými slnečnými lúčmi, ktoré akoby v jednom okamihu vystrieda mrazivá noc. Preto sa zahaľujeme do teplejšieho oblečenia, tak ako sa príroda obaľuje do drahocenných a teplých žiarivých farieb jesene.

Žiarivá krása jesene v šperkoch

Veď jesenný sad Janka Kráľa je plný lesknúcich sa farieb mnohých drahokamov. Nájdete v ňom farbu olivínu, granátu, zafíru, rubínu, jantáru, opálu a aj kyslasto žltého citrínu. Žiarivé lúče slnka počas babieho leta nás vždy zahrejú tak, ako bohaté a krásne farby jantárových šperkov. Pri prechádzke jesenným Hviezdoslavovým námestím vás popri šušťaní žiarivých uschnutých listov a jedení horúcich gaštanov, zahreje aj jas vašich zlatých náušníc, ktoré svojimi jantármi rozjasnia aj ten najsmutnejší jesenný outfit. Tiež ste si všimli, ako sa takmer všetci ľudia s príchodom jesene obalia do teplých a krásnych kabátov, ktoré sú takmer vždy v temných a smutných farbách sivej, hnedej, čiernej, tmavomodrej? Tento módny trend by sa mal zmeniť, alebo by sme ho mali oživiť šperkmi!

Preto sa pri jesenných nákupoch pozrite na kabáty z rubínovej červenej, ktoré pripomínajú krásou červené jablká, a na zlatohnedé kabáty, ktoré svojou teplou farbou pripomínajú nádherný jantár. Možno by ste mohli svoj smutný tmavomodrý kabátik oživiť veselou a žiarivou šatkou, alebo šálom vo farbe citrínu! Každá žena sa chce cítiť krásne, ale aj príjemne, preto v tomto období zo skríň vyliezajú rôzne druhy svetrov a rolákov. Nič tento typ oblečenia nepozdvihne viac než lesknúci sa strieborný prívesok, ktorý vám spraví radosť v príliš sychravej jeseni. Ak ste odvážnejšia a máte radi pozornosť, skúste na seba zavesiť viacero bohato farebných príveskov s farebnými drahokamami a polodrahokamami. V prípade vrstvenia šperkov platí len jedno pravidlo, čím viac typov drahokamov a farieb použijete, tým je to lepšie!

Žiarivá krása jesene v šperkoch

Nezabudnite, že aj pri prsteňoch môžete využiť v súčasnosti obľúbené vrstvenie rôznych štýlov a farieb na ruke, dokonca na jednom prste. Samozrejme mnohé dámy prstene alebo prívesky veľmi nemusia, len preto by ale nemali na šperky zanevrieť. Smutnú jeseň môžu rozžiariť aj jasom drahokamových, zlatých alebo platinových náramkov.

Možno si vyrazíte s kamarátkou na horúcu čokoládu do centra, aby ste sa pochválili svojim novým zásnubným prsteňom s drahokamom, ktorý ste dostala na neskorej letnej dovolenke od svojej lásky. Avšak prečo sú trendom tejto jesene drahokamové šperky a nie diamantové? Pretože dokonale svojou krásu a žiarivosťou farieb ničia jesennú melanchóliu, ktorá nás v tomto období vie chytiť a často nás nechce pustiť.

Dúfame, že sme vám ukázali, ako krásna a prívetivá vlastne jeseň je. Obaľte sa do teplých jesenných farieb, vytiahnite svoje milované šperky a vychutnajte si ju, či už pri prechádzke v meste alebo pri posedení nad šálkou čaju a dobrej knihy.

zdroj a fotografie: Eppi

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť