Leto 2015 v Štúrove - ubytovanie - Penzión EVERLAST Camping Vodník - splav rieky Hron

sob07272024

Aktualizovanéštv, 02. nov 2023 14:34

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Bratislive.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, rodinné a firemné akcie, podujatia... Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...
Back Úvod Správy Avíza a pozvánky Vianoce bez peňazí

Vianoce bez peňazí

( 1 x )
Vianoce bez peňazíVšetci to veľmi dobre poznáme. Ešte ani nezhasnú dušičkové sviečky a už sú tu Vianoce, teda ich marketingové “čaro”.
Drahé reklamné kampane na ešte drahšie produkty a služby, ktoré do týždňa recitujú naspamäť aj malé deti. Tiež sa pýtate, kam sa podela tá príjemná atmosféra najkrajších sviatkov v roku? Sviatkov, ktoré majú predovšetkým oslavovať rodinu a pohodu bez stresu a zhonu s tými najbližšími?
 
Pre väčšinu z nás sa stali Vianoce sviatkami “naháňania sa za darčekmi”, pre našich najbližších, ktoré povedzme si úprimne, častokrát znamenajú predražené zbytočnosti, na ktoré si obdarovaný hneď po novom roku už ani nespomenie (česť výnimkám).

Skúste si ale predstaviť, že by to tak nebolo. Predstavte si vianočné sviatky plné pokoja, bez nákupných zhonov, bez plyvania peňazí a najmä času. Presne o tom je projekt Zóna bez peňazí. 

Zóna bez peňazí sa uskutoční súčasne vo viac ako 50 mestách na Slovensku a to v sobotu 29. novembra 2014. V Bratislave sa podujatie uskutoční v Batelieri na Továrenskej ulici číslo 14. Hlavnou myšlienkou tejto udalosti je urobiť krajšie Vianoce tým, ktorí si to nemôžu dovoliť. Preto ak je vám ľúto zbaviť sa vecí, ktoré sú stále v dobrom stave, no vy sami ich už nepotrebujete, môžete nimi potešiť niekoho druhého, a zároveň si sami spraviť radosť inými vecami.

Súčasťou Zóny bez peňazí budú rôzne vystúpenia, koncerty, vernisáže, výstavy výrobkov miestnych umelcov a remeselníkov, detské kútiky, tvorivé dielne, literárne posedenia a rôzne workshopy. Nebude chýbať ani občerstvenie, joga, ale aj premietanie filmov a mnoho ďalšieho. A všetko, samozrejme, zadarmo.

Skúsme teda na chvíľu prestať riešíť peňažnú hodnotu vecí tým, že pre seba urobíme láskavosť a vzájomne si pomôžeme, pretože to je to pravé čaro vianočných sviatkov.

 


Hlavný organizátor: Projekt Život
Fotografia: internet

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť