Leto 2015 v Štúrove - ubytovanie - Penzión EVERLAST Camping Vodník - splav rieky Hron

sob07272024

Aktualizovanéštv, 02. nov 2023 14:34

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Bratislive.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, rodinné a firemné akcie, podujatia... Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...
Back Úvod Šport Basketbal Basketbalistom Karlovky sa darí, vyhrali aj v Leviciach - fotografie a rozhovory

Basketbalistom Karlovky sa darí, vyhrali aj v Leviciach - fotografie a rozhovory

BRATISLAVA / LEVICE 11. januára 2015 - "Vysokoškoláci" z Karlovky cestovali v sobotu 10.1.2015 na 25. kolo najvyššej domácej súťaže Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) na palubovku Levických Patriotov, ktorým sa v posledných zápasoch veľmi nedarí.

Basketbalistom Karlovky sa darí, vyhrali aj v Leviciach - fotografie a rozhovory

Tí pred týmto zápasom majú dve prehry za sebou a túto zlú sériu chceli práve proti Karlovke prerušiť. Naopak, mužstvu Milana Černického v posledných zápasoch darí, zvíťazili vo Svite a v Handlovej, v tabuľke sa nachádzajú 5.mieste s bilanciou 11 víťazstiev a 13 prehier. "Vysokoškoláci" majú s Patriotmi vyrovnanú bilanciu, keď doma nad nimi raz zvíťazili a vonku raz prehrali. Do mužstva Patriotov na začiatku roka prišla posila v podobe zvučného trénerského mena Oleg Meleščenko, ktorý trénerovi Ladislavovi Lutovskému pomáha ako koordinátor a na dnešný zápas nastúpila aj nová hráčska posila - Srb Nemanja Miljkovič. Levičania začínajú mať "nôž na krku" pred blížiacim sa play-off a tak mali motiváciu naviac vyhrať. No zápas sa nevyvíjal v prospech domácich, naviac počas celého zápasu mali práve Bratislavčania, ktorí takmer počas celého zápasu viedli. Zápas sa však v riadnom hracom čase skončil remízou 71:71, keď hostia Basketbalistom Karlovky sa darí, vyhrali aj v Leviciach - fotografie a rozhovoryneodolali veľkému bojovnému nátlaku domácich. Začalo sa predĺženie, ktoré však viac prialo práve Karlovke a tak sa zrodilo najtesnejšie víťazstvo Bratislavčanov – 79:78 po predĺžení. Pre „Levov“ to bola tretia prehra po sebe.

Eucos Levickí Patrioti – VŠEMvs Karlovka Bratislava 78:79 pp (71:71, 35:35)

Najviac bodov: Igrutinovič 17, Agho 16, Miljkovič 15 – Hoferica 21, Židzík 17, Kožár 15, 1200 divákov

Povedali po zápase:
Milan Černický, tréner VŠEMvs Karlovka Bratislava: "Bol to ťažký, bojovný a dramatický zápas. V posledných zápasoch sa nám celkom darí a našu formu sme chceli potvrdiť aj v Leviciach. Dnešný zápas podľa mňa rozhodla väčšia zohranosť nášho tímu. Levice majú nového koordinátora, ktorý je s tímom ešte krátko, takže možno aj tento faktor dnes mohol zamiešať karty. Priznám sa, že som očakával naše víťazstvo v riadnom hracom čase, no myslím si, že sme počas celého zápasu diktovali hru, čo sa potvrdilo v predĺžení. Myslím si, že sme hrali viac so srdiečkom a práve to rozhodlo dnešný zápas."

Nemanja Miljkovič, hráč EUCOS Levickí Patrioti: "Bol to môj prvý zápas za Levice, mrzí ma však, že nebol pre náš tím úspešný. Mrzia ma najmä posledné minúty zápasu, ktoré sme vôbec nazachytili, stratili sme koncentráciu najmä v hre jeden na jedného. Na svoje margo môžem povedať, že som dnes mohol podať lepší výkon, v najbližšom zápase chcem určite podať lepší výkon.
Môj pocit z príchodu do Levíc je však veľmi dobrý, fanúšikovia sú tu super, takisto aj tím je vynikajúci. Mojim cieľom je pomôcť tímu a budem sa snažiť robiť všetko pre to, aby som bol oporou. Levickým fanúšikom by som chcel odkázať, že spolu môžeme dosiahnuť všetko a že sa musíme všetci cítiť, ako jeden spoločný tím."

Basketbalistom Karlovky sa darí, vyhrali aj v Leviciach - fotografie a rozhovory

Aktuálna tabuľka:
1. MBK Rieker Com Therm Komárno 20/5 80,00%
2. BC Prievidza 20/5 80,00%
3. BK Inter Incheba Bratislava 20/5 80,00%
4. MBK Handlová 13/12 52,00%
5. VŠEMvs Karlovka Bratislava 11/13 45,83%
6. Iskra Svit 11/14 44,00%
7. BK Levickí Patrioti 9/14 39,13%
8. BK 04 AC LB Spišská Nová Ves 8/17 32,00%
9. ŠKP Banská Bystrica 8/17 32,00%
10. MBK SPU Nitra 3/21 12,50%

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť TU.

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.bratislive.sk, www.leviceonline.sk
 
NEPREHLIADNITE: Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa realizujete, alebo poznáte niekoho, kto sa realizuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v realizácii zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Bratislive.sk, ozvite sa. 
 
Staňte sa spolutvorcom portálu BRATISLIVE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Bratislive.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: bratislivesk (zavináč) gmail.com, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť