Leto 2015 v Štúrove - ubytovanie - Penzión EVERLAST Camping Vodník - splav rieky Hron

sob07272024

Aktualizovanéštv, 02. nov 2023 14:34

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Bratislive.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, rodinné a firemné akcie, podujatia... Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...
Back Úvod Spoločnosť Rozhovory Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015BRATISLAVA 11. apríla 2015 - Mladá a krásna Bratislavčanka Linda Janušíková sa prihlásila do súťaže krásy Fotomodelka 2015 a svojou charizmou presvedčila porotu, aby ju posunula do finále tejto súťaže.

Linda, ktorá má 22 rokov a ktorá pracuje v oblasti hotelierstva bude dozaista veľkou favoritkou tejto celoslovenskej súťaže, ktorej finále sa bude konať už 13. mája 2015 v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

Súťaž Fotomodelka 2015 organizuje agentúra I M model a finalistke v nej majú šancu získať veľmi zaujímavé a hodnotné ceny, pričom prvou cenou je týždňový all inclusive pobyt na Srí Lanke + letenka, fotoaparát, kontrakt s modelingovou agentúrou v Londýne, postup na Fotomodella d`europa v Ríme, jazykový kurz podľa vlastného výberu v Canadian bilingual institute a ďalšie zaujímavé ceny!

S Lindou sme sa porozprávali, aké mala pocity, keď zistila, že postúpila do celoslovenského finále tejto súťaže, ale aj o jej ambíciách a cieľoch.

Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Dostali ste sa medzi finalistky súťaže Fotomodelka 2015. Ako vnímate svoj postup medzi najlepšie dievčatá tejto súťaže a čomu by ste pripísali skutočnosť, že ste boli vybraná do finále tejto súťaže?

Nie som zvyknutá na takéto súťaže, prvýkrát sa zúčastňujem súťaže s takýmto charakterom, je to zároveň veľká príležitosť. Môj postup pripisujem najmä nezvyčajnej odvahe, s ktorou bojujem už veľmi dlho, ktorú naberám a s pomocou ktorej som musela prekonať svoju nesmelosť, taktiež môjmu vyžarujúcemu charakteru, úsmevu a prirodzenosti.
Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015
Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Čo Vás motivovalo prihlásiť sa do tejto súťaže?

Zvedavosť a pokus uspieť v disciplíne, ktorá je pre mňa netradičná. Som vlasová modelka a fotím na foteniach s malou skupinkou pracovného tímu mimo verejnosti. Preto vďačím ľudom, ktorí stále vo mňa veria, pomáhajú mi a podporujú ma, bez toho by to jednoducho nešlo.


Čo všetko ste doteraz v rámci súťaže museli absolvovať a čo všetko Vás ešte čaká?

Absolvovala som výber na kastingu, jednotlivé fotenia, ale aj líčenie profesionálnych maskérok, či profesionálne úpravy vlasov s veľkou radosťou. Hlavne som však v sebe prekonávala nesmelosť. Čakajú ma ďalšie fotenia, sústredenie a prípravy.

Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Aké sú Vaše ambície a ciele v rámci tejto súťaže?

Za cenné budem považovať získanie nových skúseností, príležitostí, kde spoznám nových ľudí a posuniem sa v živote.


Aké sú Vaše ambície a ciele po samotnej súťaži v rámci fotomodelingu, príp. pôsobenia v tejto oblasti?
Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015
V prípade úspešného pôsobenia v súťaži by sa mi otvárali asi ďalšie možnosti v oblasti fotenia, za ktoré by som bola vďačná, vždy som pociťovala, že mi to nieje cudzie.


Máte už nejaké skúsenosti s fotomodelingom?

Áno, fotím ako vlasová modelka. Mám však skúsenosti iba s fotením, nie so súťažami.


Lákala Vás vždy táto oblasť? Chceli by ste sa jej venovať aj naďalej, resp. v tejto oblasti máte nejaké ďalšie/vyššie ciele?

Láka ma fotenie. Ako modelka rada pracujem pred objektívom. Rada sa zúčastňujem na stvárnení myšlienky fotografa. Prichádzam však na chuť aj odbornej úprave starostlivosti o modelku a všetko čo je s tým spojené. Zaujíma ma teda aj práca v zákulisí, za objektívom a príprava zovňajšku modelky. V tomto zmysle ešte hľadám svoj smer.


Popri tejto súťaži aj pracujete/študujete? Ako to všetko stíhate?

Pracujem a popri tom sa zároveň stále usilujem o ďalšie rozvíjanie svojich odborných vedomostí a schopností nadobudnutých štúdiom na škole. Preto mi nezostáva príliš veľa času na veľa iných aktivít, akou je napríklad aj táto súťaž. Ale dokážem si dobre organizovať svoj čas a splniť všetky povinnosti.


Ako vyzerá taký Váš bežný týždeň v rámci toho, aby ste sa udržiavali vždy fit a krásna? Praktizujete aktívne nejaké špeciálne cvičenia, príp. sa nejako špeciálne snažíte stravovať?

Vždy je to súboj s časom. Pohybujem sa neustále medzi prácou a ďalšími svojimi povinnosťami, ktoré sa snažím všetky stíhať, takže musím veľmi racionálne zaobchádzať so svojim časom. Tento vzácny čas venujem aj udržiavaniu svojej kondície cvičením, ktoré som si zaradila prioritne do života. V takomto súboji s časom a ďalšími faktami je veľmi náročné skĺbiť všetko spolu.


Ako rada trávite víkendy a svoj voľný čas? Máte nejaké hobby, čomu sa radi aktívne venujete?
Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Popravde, cez víkendy sa snažím stíhať všetko, čo cez týžden nemôžem. Prioritne sa snažím venovať rodine, taktiež rada trávim voľný čas s priateľmi. Aktívne sa venujem cvičeniu a nepohrdnem akýmkoľvek aktivitám, pretože musím byť neustále v pohybe.


Aké sú Vaše životné ciele, sny, ambície?

Jednoznačne byť šťastná a od toho sa veľa odvíja.


Aké ste znamenie? Sedí na Vás všetko, čo sa o tomto znamení píše?

Kozorožec: som vytrvalá, beriem všetko zodpovedne, cením si všetko, viem pochopiť a snažím sa každému byť nápomocná. Kozorožec má veľkú silu charakteru, tak s týmto súhlasím. Všetky vlastnosti kozorožca ich predurčujú na veľké veci. ... Nie, po tomto netúžim, ale hlavnou podstatou je byť aj v maličkosti štastná.
Našla som sa vo veľa charakteristikách môjho znamenia, nemožno sa ku všetkým vyjadriť.

Bratislavčanka Linda Janušíková vo finále súťaže krásy Fotomodelka 2015

Ako by ste sa charakterizovali ako osoba?

V skratke my kozorožci neradi ukazujeme na verejnosti, čo je v nás, pretože sa nám to v živote nevypláca. Samozrejme som prirodzený človek a tak sa aj všade správam, pretože to je moja osobnosť. Veľmi rada sa smejem, zbožňujem smiech a všetko s ním spojené. Som zábavná, dobrosrdečná, chápavá, skromná.

 

Chceli by ste niečo odkázať dievčatám, ktoré by takisto radi okúsili fotomodeling, príp. účasť v takýchto súťažiach krásy? Na čo by sa mali sústreďovať, čomu vystríhať a pod...

Podstatou je veriť si, neváhať a ísť za svojim snom a cieľom. Nezahadzovať svoje možnosti, šance a uplatnenie, ktoré nám možno bolo danné.


Ako Vás Vaši fanúšikovia môžu podporiť v tejto súťaži?

Ak si ma ľudia všimnú a ak dokonca získam aj fanúšikov, budem veľmi vďačná za každú podporu fanúšikov, ktorí mi môžu v súťaži zaslať hlas prostredníctvom sms. Priznávam sa, že takúto podporu by som dostala prvýkrát vo svojom živote.

Lindu môžete podporiť aj zaslaním SMS na číslo 6668 v tvare F3.

Zapojte sa do SMS hlasovania a pomôžte víťazke vyhrať špeciálnu cenu!
Stačí poslať SMS na číslo 6668 v tvare F a pridať číslo finalistky bez medzery, napríklad F3.
Cena SMS je 1 eur plus DPH. Po správnom odoslaní obdržíte odpovednú SMS.
Hlasovať sa môže od 1. apríla do 11. mája 2015.
Vyhodnotenie SMS hlasovania bude 13. mája 2015 na finále v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

zdroj: www.bratislive.sk, fotografie: archív Lindy Janušíkovej a Fotomodelka 2015

PREČÍTAJTE SI AJ:

Nitrianka Nikola Dodeková sa predstaví vo finále súťaže Fotomodelka 2015

Veronika Hrašková bude Levický okres reprezentovať vo finále súťaže Fotomodelka 2015

Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...

NEPREHLIADNITE: Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Bratislive.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.bratislive.sk/pracovne-ponuky/703-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-bratislive-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu BRATISLIVE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Bratislive.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť