Leto 2015 v Štúrove - ubytovanie - Penzión EVERLAST Camping Vodník - splav rieky Hron

sob04202024

Aktualizovanéštv, 02. nov 2023 14:34

  • Vytvoriť účet
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Polia označené hviezdičkou (*) sú povinné.

Bratislive.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, promócie, rodinné a firemné akcie, podujatia... Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov - obchodných zástupcov, fotografov, dopisovateľov, redaktorov...
Back Úvod Krimi - policajné správy Ostatné Počas pochodu proti utečeneckým kvótam zadržaných 140 osôb

Počas pochodu proti utečeneckým kvótam zadržaných 140 osôb

Počas pochodu proti utečeneckým kvótam zadržaných 140 osôbBRATISLAVA 21. júna 2015 - Proti utečeneckým kvótam sa v sobotu 20.6.2015 v Bratislave konal pochod pod názvom "STOP islamizácii Európy! Spoločne proti diktátu Bruselu, za Európu pre Európanov!", ktorého sa zúčastnilo niekoľko tisíc ľudí.

Na rozličných miestach po Bratislave dohliadali na dodržiavanie zákona policajti aj ťažkoodenci, pričom došlo k niekoľkým stretom nielen medzi ľuďmi, ale aj protestujúcich s políciou.

V prijatých bezpečnostných opatrení v sobotu 20.6.2015 polícia situáciu naďalej monitoruje a postupuje v súlade so zákonom. Pred konaním sa zhromaždení v rámci kontrol osôb, boli u niektorých zistené chladné zbrane ako aj atrapy výbušnín. Následne boli tieto osoby z dôvodu podania vysvetlenia predvedené na príslušné policajné oddelenia. Iné protiprávne konania, či narušenia verejného poriadku, polícia pred konaním sa zhromaždení nezaznamenala.

 


BRATISLIVE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Bratislive.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Bratislive.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Bratislive.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


Staňte sa spolutvorcom portálu BRATISLIVE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Bratislive.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , alebo telefonicky na: 0903 671 087

V čase presunu zhromaždených na križovatke Hodžovo námestie a Námestie 1. mája boli v sobotu 20.6.2015 v čase po 15:30 hod z davu zasiahnutí 2 príslušníci PZ slzným plynom do tváre, pričom po ošetrení, na základe vlastného rozhodnutia, zostali vo výkone služby.

28-ročného Bratislavčana podozrivého z trestného činu útoku na verejného činiteľa policajti následne zadržali a eskortovali na príslušné oddelenie PZ.

Do 17.00 hod. bolo predvedených na príslušné oddelenia polícia celkom 10 osôb z dôvodu podania vysvetlenia, pričom u 7 z nich boli pri predvádzaní použité donucovacie prostriedky v súlade so zákonom.

Po 17:15 hod polícia prijala oznámenie, že na Nádvorie Bratislavského hradu, v čase konania sa cyklistických pretekov, vnikla skupina približne 300 osôb, kde začalo dochádzať k výtržnostiam a napádaniu osôb. Polícia okamžite prijala adekvátne opatrenia k zabráneniu ďalšieho protiprávneho konania a skupinu, ktorá tam vnikla, začala vytláčať, pričom tam zadržala celkom 25 osôb.

Ďalších 25 ľudí polícia zadržala na Staromestkej ulici, kde podľa doterajších informácií došlo k poškodeniu celkom 6 služobných motorových vozidiel s označením Polícia. Krátko pred 18.00 hod. tam došlo k útoku na príslušníka PZ, do ktorého bola hodená dlažobná kocka do stehna.

Krátko pred 18.00 hod. polícia prijala oznámenie, že na Palisádach sa nachádza poškodené vozidlo, na ktorom je rozbité čelné sklo.

Po 18.00 hod. polícia prijala oznámenie, že na Predstaničnom námestí došlo k hádzaniu kameňov, pričom v tejto súvislosti neboli zranené osoby.

Pred budovou Železničnej polície na Šancovej ulici boli zadržané podozrivé osoby z hádzania kameňov.

Pred 18:45 hod. došlo na Predstaničnom námestí k roztržke osôb, ktoré mali pri sebe dymovnice, ktoré použili.

Pre podozrenie z trestného činu výtržníctva, poškodzovania cudzej veci, útoku na verejného činiteľa, extrémistickej trestnej činnosti ako aj páchania iného protiprávneho konania, skončilo na polícií približne 140 osôb.

Situáciu v meste polícia naďalej monitoruje.
zdroj: KR PZ Bratislava

POZRITE SI AJ:
- https://www.sme.sk/c/7870488/niekolko-tisic-ludi-protestovalo-v-bratislave-proti-kvotam.html
- https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/359074-v-bratislave-budu-demonstrovat-odporcovia-kvot-a-prijimania-utecencov/

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť